MovieZOO

Persondatapolitik

Persondatapolitik for Moviezoo.dk

 

Ved at benytte denne hjemmeside moviezoo.dk accepterer du at vi behandler dine oplysninger i henhold til denne datapolitik.

 

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi om dig

Når du besøger hjemmesiden indsamler vi automatisk oplysninger om dig, og din brug af hjemmesiden, for eksempel hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion.

 

·         Når du indgår en aftale med os på moviezoo.dk har vi brug for følgende oplysninger:
Navn

·         Adresse

·         Telefonnummer

·         E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Moviezoo.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)


For at du kan indgå aftale med os på Moviezoo.dk har vi brug for følgende oplysninger:

 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Betalingsmåde
  • Oplysninger om hvilke produkter du køber
  • Leveringsønsker
  • Oplysninger om den IP-adresse, hvorfra bestillingen er foretaget.

 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere de produkter du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysning om IP-adressen indsamles med det formål og for at kunne varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Hvem har adgang til dine personoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse, email, telefonnummer, ordrenummer og leveringsønsker videregives til vores forsendelsesleverandør webshipper.dk som vi har en databehandler aftale med. Disse oplysninger videregives med det formål at kunne sende varen til dig og samtidig din sikring for at kunne spore forsendelsen.

Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedring af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er ansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende oplysninger til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået en skriftlig databehandler aftale med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Google Analytics v/Google LLC. er en af disse databehandlere og en kopi af Google LLC’s certificering af EU Persondataforordningen kan ses her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

 

Dine rettigheder

Som registreret hos moviezoo.dk har du altid ret til at anmode os om oplysning om hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvilket formål registreringen tjener.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til kontakt@moviezoo.dk. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du udgiver dig for at være.

Du har ret til at få rettet personoplysninger om dig selv. Såfremt du bliver opmærksom på at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke og få slettet de personoplysninger, som du selv har givet os.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på hjemmesiden vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb.

 

Sikkerhed

Kun medarbejdere der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse og har desuden underskrevet en tavshedserklæring.

Kontaktoplysninger

SMD Entertainment A/S er dataansvarlig for de persondata som indsamles via hjemmesiden.

Såfremt du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder kan du benytte disse kontaktoplysninger:

SMD Entertainment A/S

Klokkestøbervej 29

8800 Viborg

Telefon nr. 86 62 16 22

E-mail: kontakt@moviezoo.dk

Ændringer i Persondatapolitikken

Skulle vi foretage ændringer i Persondatapolitikken vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på hjemmesiden. Skulle ændringerne forringe dine rettigheder vil du blive kontaktet direkte herom på mailen du har oplyst til os.

Versioner

Dette er version 1.0 af Moviezoo.dk Persondatapolitik dateret den 25. maj 2018