MovieZOO
  • 3-i-1 Komplet Fitness Program

3-i-1 Komplet Fitness Program

  • Item nummer: 3-i-1 Komplet Fitness Program
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165224423
  • 99,95kr


Pilates
Giver trin-for-trin vejledning til 18 populære pilates måtte-øvelser og gør det nemt for dig at træne på netop dit niveau. Programmet gennemgår gulvteknikker, som er en del af alle pilates fitness-kurser, og som er med til at styrke og forlænge dine muskler, forbedre din holdning og stramme dit mellemgulv op.

Balancebold
Har 15 trin-for-trin øvelser, som træner hele kroppen. Mange af øvelserne har flere sværhedsgrader, som gør det nemt at træne på netop dit niveau. Træningen omfatter øvelser for den øvre, mellemste og nedre del af kroppen, så man får styrket sine muskler, forbrænder flere kalorier dagligt, får en bedre holdning og kommer i den ønskede form. 1-2 sæt 3-10 kilo håndvægte anbefales til brug sammen med balancebolden.

Yoga
Giver en trin-for-trin præsentation af de tolv vigtigste yoga-stillinger og gør det nemt at træne på netop dit niveau. Programmet omfatter stående, siddende og liggende stillinger, som træner musklerne, forbedrer smidigheden og virker afslappende. DVD'en indeholder også et yogaprogramer for let øvede, når du er klar til at rykke lidt videre.

Anmeldelser og anerkendelser af "3-i-1 Komplet Fitness Program"

Produktdetaljer for "3-i-1 Komplet Fitness Program"

Udgivelsesdato: 11-06-2013
Region: 2
Billedformat: DVD
Antal discs: 3

Generel information om "3-i-1 Komplet Fitness Program"

Eksterne links vedr. "3-i-1 Komplet Fitness Program"

Relaterede produkter

Ciao Bella

59,95kr

Yoga - Gymball

199,95kr

MÄLARPIRATER

79,95kr